Huis verkopen? Haal eruit wat erin zit met Lamberink Makelaars.

Zorgeloos wonen

Zorgeloos wonen

Huis verkopen? Haal eruit wat erin zit met Lamberink Makelaars.

Huis verkopen

Een huis verkopen kan iedereen. Maar een huis goed verkopen vraagt om meer.

Onmisbaar is en blijft het vakmanschap en het netwerk van een ervaren makelaar. Wij kennen de lokale huizenmarkt en weten waar verkoopkansen liggen. Onze unieke verkoopstrategie gecombineerd met ons uitgebreide promotiepakket zorgt voor maximaal marktbereik. Vervolgens wachten we op het juiste moment en het beste bod. Onze aanpak maakt opdrachtgevers blij.

Huis verkopen

JE HUIS VERKOPEN OF JE HUIS GOED VERKOPEN?

Voor dat laatste ben je bij Lamberink Makelaars aan het juiste adres!

Met ons unieke Verkoop-Zeker-Plan gaan we een stap verder dan de gemiddelde dienstverlening die je van een verkoopmakelaar mag verwachten.

 1. Een stap verder in de promotie van jouw woning
  We zetten een zeer uitgebreid marketingpakket in. En halen werkelijk alles uit de kast om jouw huis zo perfect mogelijk te presenteren. Ook met enkele prachtige extra tools die je niet overal tegenkomt en waarmee jouw huis nóg meer attentiewaarde krijgt.
 2. Een stap verder in marktbereik
  Niet alleen via Funda trekken we kijkers. Ook uit ons eigen grote zoekersbestand (10 vestigingen in het Noorden) en via onze landelijke netwerken als partner in Dynamis (met o.a. label Dynamis Exclusief) en als lid van Buitenstate (specialisten in Landelijk Wonen).
 3. Een stap verder in het matchen van Vraag & Aanbod
  Zoekers uit ons eigen netwerk. Kijkers die net zijn afgevallen bij een andere woning. Verkopers die wat anders willen kopen. Allemaal kansen die onze makelaars graag benutten om ‘Een-Tweetjes’ te maken tussen vraag & aanbod van onze 10 vestigingen. Onze vijver is groot: maar liefst heel Noord-Nederland! Ook jouw huis kan hiervan profiteren!
 4. Een stap verder in zekerheid
  We onderscheiden ons verder met twee extra diensten die je als verkoper beslist meer zekerheid bieden. Met de 1e extra dienst kan de koper sneller beslissen en met de 2e extra dienst sta jij er niet alleen voor wanneer de koper zijn verplichtingen niet nakomt. Wat die beide extra diensten precies inhouden? We leggen het je graag uit in een persoonlijk gesprek.
 5. Een stap verder in tijd en aandacht
  Onze makelaars gaan niet voor de snelle deal maar voor de beste opbrengst. We besteden veel tijd aan de bezichtigingen en kennen geen beperking aan het aantal uren die we in jouw opdracht steken. We zijn pas tevreden als we zeker weten dat we er alles aan gedaan hebben om voor jouw huis de beste deal t.a.v. prijs en voorwaarden te sluiten.

Groot bereik

Met 10 vestigingen is Lamberink actief in vrijwel heel Noord-Nederland. Dat betekent: veel lokale marktkennis en toegang tot een groot koperspubliek. Bovendien zorgt het grote netwerk voor veel contactmomenten met potentiële kopers. Valt een huis na een bezichtiging af, dan proberen we kijkers te interesseren voor andere woningen uit ons aanbod.

Groot zoekersbestand

Wij beschikken over een enorm bestand van ingeschreven huizenzoekers, die dagelijks van ons een e-mail met het nieuwste aanbod ontvangen. Vaak levert dit al serieuze aanvragen voor een bezichtiging op voordat het huis op funda verschijnt.

Huis verkopen

Lamberink Open Huizen Dag zaterdag 5 augustus

Zaterdag 5 augustus a.s. van 11.00 – 13.00 uur kunt u vrijblijvend en zonder afspraak binnenkijken bij de deelnemende woningen. Neem een kijkje en bepaal of uw droomwoning er tussen zit!

Bekijk de deelnemende woningen

Huis verkopen

Zeer compleet verkooppakket

De dienstverlening van Lamberink gaat verder dan die van de gemiddelde makelaar. Met ons Verkoop Zeker Plan bieden we een uitgekiende verkoopmethode voor jouw huis in combinatie met een zeer uitgebreid pakket verkoopmiddelen. Dat geeft je de beste garanties op een optimaal verkoopresultaat.

Ook jouw huis succesvol verkopen?

Graag komt een van onze makelaars langs voor een gratis waardebepaling en een vrijblijvend verkoopadvies.

Gratis Waardebepaling en vrijblijvend verkoopadvies

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie