Hypotheek afsluiten -  49586

Hypotheek afsluiten

Bij het afsluiten van een hypotheek komen veel zaken kijken. Heb je al een lopende hypotheek of wordt dit jouw eerste hypotheek? Wat is het maximale bedrag dat je kunt lenen en wat zijn de bijbehorende maandlasten? Heb je eigen geld en zo ja, wil je daar gebruik van maken of juist niet? Omdat er zo veel bij komt kijken is het prettig dat je kunt vertrouwen op de expertise van onze adviseur. Wij geven onafhankelijk advies op maat en beantwoorden al jouw vragen, zo kun jij met een gerust hart een keuze maken en vol vertrouwen een hypotheek afsluiten.

Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement

De eerste afspraak is altijd vrijblijvend

De beste voorwaarden afgestemd op uw situatie

Onafhankelijk en verantwoord advies

Hypotheek afsluiten

Vol vertrouwen een hypotheek afsluiten

De financiering is een belangrijk onderdeel voor de aankoop van een woning. De hoogte van uw hypotheek bepaalt wat uw mogelijkheden op de woningmarkt zijn en wat u straks maandelijks moet betalen. Onze hypotheekadviseurs kijken niet alleen naar wat uw mogelijkheden zijn maar adviseren ook in uw keuzes. Een hypotheek moet betaalbaar blijven, niet alleen nu maar ook in de toekomst. En wat als u opeens arbeidsongeschikt raakt of uw inkomen (gedeeltelijk) verliest? Ook op dit soort vragen geeft de adviseur antwoord. Zo blijft u financieel weerbaar, in elke fase van uw leven.

Uw hypotheek afsluiten in drie stappen

Hypotheek afsluiten

Kennismaken

Omdat elke situatie anders is, maken wij graag eerst kennis met u. Wij horen graag van u wat u belangrijk vindt. Dit kan zowel bij ons op kantoor als via videobellen. In dit eerste gesprek kijken we naar welk bedrag u kunt lenen en welke hypotheekvorm bij u past, vrijblijvend en kosteloos. Zo weet u meteen in welke prijsklasse u kunt gaan zoeken.

Hypotheek afsluiten

Hypotheekadvies

U heeft een woning gekocht, gefeliciteerd! Nu kunnen we aan de slag met uw hypotheekadvies. We gaan voor uw op zoek naar de beste passende hypotheekvorm, geldverstrekker en rentetarieven. Hierdoor past uw nieuwe hypotheek ook bij uw persoonlijke situatie. Na dit advies zullen wij het renteaanbod (hypotheekofferte) voor u aanvragen bij de geldverstrekker. Ook zullen wij u helpen met het verzamelen van alle documenten die nodig zijn bij uw hypotheekaanvraag.

Hypotheek afsluiten

Hypotheek afsluiten

Wij hebben uw rente aanbod ontvangen. Ook hebben we alle overige benodigde documenten van u ontvangen. Graag spreken we nu met u af om alles door te nemen en te ondertekenen. Nu kunnen we alles voor u insturen naar de geldverstrekker. Na een positieve beoordeling door de geldverstrekker is uw hypotheek geregeld. Veel plezier met uw nieuwe woning!

Benieuwd naar de waarde van uw huidige woning?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet u gelijk of u eventueel overwaarde heeft!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie