Digidomus

Geef je woonwensen door!

Eenvoudig je zoekopdracht online

Vergroot je kansen op je droomhuis!

Vind je droomhuis met Digidomus!

Digidomus maakt zoekopdrachten openbaar. Woningverkopers kunnen reageren op jouw zoekopdracht als zij denken dat hun woning voldoet aan jouw woonwensen. Hierdoor kom je ook in aanraking met woningaanbod dat nog niet op Funda staat.

Waarom Digidomus?

Lukt het jou ook niet om je droomhuis te vinden? We begrijpen dat dit erg frustrerend is. Elke dag struin je opnieuw het internet af op zoek naar het nieuwste aanbod. Je reageert snel op een interessante woning in de hoop dat je ook mag komen bezichtigen. Je eigen woning durf je nog niet te koop te zetten omdat je niet dakloos wilt worden. Lamberink vergroot met Digidomus jouw kansen op het vinden van jouw droomhuis.

Slimmer op zoek naar jouw droomhuis
Het klinkt heel eenvoudig en dat is het ook. Wij plaatsen je zoekwensen online op onze website zodat iedereen het kan zien. Op verschillende manieren gaan wij actief voor je aan de slag, op zoek naar jouw droomhuis. Mensen die hun woning willen verkopen kunnen reageren als zij denken dat hun woning past bij jouw woonwensen. Terwijl wij op zoek gaan naar een leuke woning voor jou, inventariseren we ook direct de interesse in je huidige woning. Zodra jij je nieuwe plekje hebt gevonden, kunnen we vervolgens snel schakelen met de verkoop van je huidige woning. Twee vliegen in één klap: meer kans op het daadwerkelijk vinden van je droomwoning en een snelle verkoop van je huidige woning, zodra jij je nieuwe woning met behulp van Lamberink Digidomus hebt gevonden.

Zoekopdrachten bekijken Zoekopdracht achterlaten

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie