Lamberink. Hét gemak van alles onder één dak.

Wonen

Lamberink. Dé makelaar met meerwaarde.

Lamberink, al bijna 35 jaar thuis op de woningmarkt van het Noorden. Vanuit 14 vestigingen zijn wij actief in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Noordoost Overijssel.

Bij Lamberink vind je alle diensten onder één dak, wel zo gemakkelijk. Met een enthousiast team bieden wij volledige dienstverlening op het gebied van wonen, nieuwbouw, bedrijfshuisvesting, taxaties, hypotheken, verzekeringen en WoonGereed diensten. Bij al onze verschillende diensten sta jij als klant altijd op nummer 1. Dat laten we zien door onze betrokken manier van werken. Immers door tevreden klanten zijn we groot geworden. Inmiddels de grootste van het Noorden.

Vind jouw makelaar

Wonen

Profiteer van onze combi-deal!

Schakel jij Lamberink in als de verkoopmakelaar van je huidige woning? Jouw aankoopmakelaar van je 'nieuwe' woning? Én jouw onafhankelijke hypotheekadviseur? Dan hebben wij nu wel een héél aantrekkelijke actie voor jou!

Hoeveel voordeel pak jij? Hoe meer diensten je afneemt, hoe hoger de korting is. Dus kies voor je voor Lamberink, dan heb je niet alleen het gemak maar óók het voordeel van alles onder één dak!

Meer informatie

Wat klanten over over ons zeggen

Wonen

Het contact met de makelaar (Arne Blaauboer) verliep bijzonder prettig. Hij is kundig, er is goed mee te overleggen, houdt ons voldoende op de hoogte en geeft goede adviezen. Het hele verkooptraject is zonder problemen en op een vlotte wijze doorlopen. Kortom zeer aan te bevelen!!

Wonen

Buitengewoon plezierig, vakkundig en accuraat. Ook het onderhouden van het contact was zoals je dat zou wensen. Van harte aanbevolen. Een volgende keer zal ik zeker weer kiezen voor Lamberink makelaars.

Wonen

Plezierig contact met veel aandacht voor mijn wensen, volgende keer graag weer. Zeer goede presentatie van de woning.

Wonen

Een zeer betrokken en deskundig makelaar. Het contact verliep heel erg prettig. We zijn in het verkooptraject goed geadviseerd en op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Wij zouden Lamberink makelaars zeker aanbevelen.

Wonen

Het contact met zowel Arne als Pascalle liep vanaf dag 1 geweldig! Enthousiasme kenmerkt Arne, interesse ook zeker en zijn vakkennis staat ook buiten kijf. Pascalle is accuraat en vriendelijk, bij ieder contact. Lamberink Zuidlaren is zeker een aanrader!

Wonen

Het contact met onze makelaar Carmen Wiggers was werkelijk perfect. Ze heeft ongelooflijk veel kennis van de markt, geeft goed en snel antwoord op alle vragen, is zeer goed bereikbaar. Voor de verkoop van ons huis heeft ze echt haar uiterste best gedaan en zijn we zeer tevreden over de verkoop. Kortom een topper! Daarnaast heeft Carmen ook zeer kundige en betrokken collega's die ook altijd voor je klaar staan. Carmen heeft ook de juiste kennis om je goed door te verwijzen naar overig (financieel) advies.

Wonen

Makelaar was altijd goed bereikbaar, zelfs op zaterdagen. Zeker aan te bevelen. Ook op de achtergrond; Op kantoor was de medewerkster goed op de hoogte van de stand van zaken, dat werkt wel zo prettig.

Wonen

Lees meer reviews op onze Funda-pagina's

Klik hier voor meer reviews

Lamberink Makelaars

Wilt u uw huis verkopen? Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar? Of wilt u onafhankelijk advies over een hypotheek of verzekering? Precies daarom bent u bij Lamberink aan het juiste adres! Met 10 vestigingen in Noord-Nederland is er altijd een vestiging bij u in de buurt!

Vind uw makelaar

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie