Emmen

Hoofdstraat 150
7811 EW Emmen
Bekijk route
KvK
  • 04056463
Emmen

Uw deskundige makelaar in Emmen

Actief, geïnteresseerd en deskundig. Deze woorden zijn van toepassing op de medewerkers van Lamberink Makelaars Emmen. Zijn dit kenmerken waar u naar op zoek bent in een verkoopmakelaar, aankoopmakelaar, taxatie in Emmen of hypotheekadviseur in Emmen? Kies dan voor Lamberink. Wij garanderen een totale dienstverlening waarbij wij deze kernwaarden in acht nemen. Als nummer 1 makelaardij van het Noorden kunt u rekenen op ons enthousiaste makelaarsteam in Emmen.

Actueel aanbod in Emmen en omstreken

Alle diensten op hetzelfde adres

Of u nu te maken krijgt met de verkoop of aankoop van uw woonhuis, of het regelen van een hypotheek, bij Lamberink Makelaars Emmen vindt u al deze diensten op hetzelfde adres. Ook voor nieuwbouw en de inrichting in en om het huis zijn wij er voor u. Hiermee profiteert u van het gemak van alles onder één dak.

Emmen

Uw verkoopmakelaar in Emmen

Elk succesvolle verkoop begint met een sterke presentatie van de woning. Daarbij maken de verkoopmakelaars van Lamberink Emmen maximaal gebruik van alle mogelijkheden. Het doel is immers om uw huis bij zoveel mogelijk potentiële kopers onder de aandacht te brengen. Voor iedere woning maken wij een passend verkoopadvies. Lamberink behoort tot de 10 best verkopende fullservice makelaars van Noord-Nederland. U kunt dus rekenen op professionaliteit en resultaat.

Op zoek naar uw droomhuis in Emmen?

In de huidige markt is het niet altijd eenvoudig uw droomhuis te vinden. De aankoopmakelaars van Lamberink kunnen u hierbij helpen. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van ons unieke online zoeksysteem en uiteraard van de kennis van onze specialisten. Met inzicht, ondersteuning en advies staan we u bij tijdens het aankoopproces. Heeft u een droomhuis in Emmen te koop gezien bij een andere makelaar? Ook dan kunt u rekenen op de deskundige hulp van ons team. Niet kopen maar huren? Uw huurhuis in Emmen vindt u ook met Lamberink Makelaars

De voordelen

  • Wij inventariseren uw wensen
  • U maakt gebruik van ons unieke zoeksysteem
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Wij onderhandelen met de verkopende makelaar en gaan voor de beste deal
  • Waardevol advies
  • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract
Emmen

Uw partner in bedrijfshuisvesting

Op het gebied van bedrijfsmakelaardij bieden wij onze opdrachtgevers in de noordelijke provincies vanuit onze regiokantoren in Groningen, Leeuwarden, Drachten, Assen en Emmen.

Of het nu gaat om winkels, een loods huren in Leeuwarden, kantoorpanden in Groningen, bedrijfsruimtes in Emmen, zorg-gerelateerd of maatschappelijk vastgoed in Groningen, we zijn graag uw makelaar!

Lamberink maakt er werk van!

Vlinderstad Emmen

Vlinderstad Emmen

Emmen wordt ook wel de ‘vlinderstad’ genoemd. Deze naam is te danken aan de vlindertuin in de voormalige dierentuin. Het huidige dierenpark Wildlands Adventure Zoo is een prachtige belevenis. Hier staat u oog in oog met pinguïns en ijsberen. Of ontdek per boot of te voet de jungle en spot o.a. olifanten en neushoorns. Naast Wildlands heeft Emmen nog veel meer te bieden. Zo kunt u heerlijk winkelen, lekker uit eten en het Atlas theater bezoeken. Ook de overige voorzieningen, zoals supermarkten, sportverenigingen en onderwijs zijn aanwezig.

Bovendien kunt u er genoeg historie vinden. De plaats telt maar liefst tien hunebedden en verschillende musea. Daarnaast is in de omgeving veel natuurschoon aanwezig.

Duitsland is goed bereikbaar via de A37. Ook binnen Nederland reizen is geen probleem! Dankzij de A37, A28 en N34 bereik je gemakkelijk Hoogeveen, Meppel, Zwolle of Groningen. Emmen beschikt over een treinstation, waardoor alle grote plaatsen in Nederland goed met het openbaar vervoer te bereizen zijn.

Onze makelaars kennen alle wijken in Emmen

Onze makelaars kennen alle wijken in Emmen

Bij Lamberink vinden wij het belangrijk dat wij u goed kunnen adviseren tijdens uw aankoop- of verkooptraject. Onze makelaars zijn geworteld in de regio en kennen elk dorp, iedere buurt en iedere wijk als hun broekzak. De ontwikkelingen in Emmen en omgeving houden wij nauwgezet in de gaten. Kansen voor de aankoop of verkoop van uw woning kunnen dan direct worden benut door onze makelaars uit Emmen.

Emmen

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Emmen.

Maandag 08:45 - 17:30
Dinsdag 08:45 - 17:30
Woensdag 08:45 - 17:30
Donderdag 08:45 - 17:30
Vrijdag 08:45 - 17:30

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie