Zuidlaren

de Millystraat 4
9471 AH Zuidlaren
Bekijk route
KvK
  • 04056463
IBAN
  • IBAN NL61RABO0348318391
Zuidlaren

Uw makelaar in Zuidlaren

U kunt vertrouwen op het gedreven team van Lamberink Makelaars Zuidlaren. Wij streven binnen onze dienstverlening naar een persoonlijke aanpak, waarbij u geen zorgen ervaart. Wij beschikken over een sterk regionaal netwerk en een groot zoekersbestand. Met onze gedegen kennis en jarenlange ervaring op de woningmarkt van Zuidlaren en omstreken, staan wij u optimaal bij om uw woonwensen waar te maken. U kunt rekenen op de professionaliteit van onze makelaar uit Zuidlaren.

Uw fullservice makelaardij in Zuidlaren

Onze makelaardij in Zuidlaren onderscheidt zich door fullservice dienstverlening. Voor u betekent dit gemak! Voor al onze diensten hebben wij specialisten in huis om u adequaat te ondersteunen en op wie u kunt rekenen tijdens het gehele proces, van A tot Z. Of het nu gaat om aankoop, verkoop of verhuur van woningen en bedrijfsvastgoed of het kopen en inrichten van uw nieuwbouwhuis. En heeft u nog vragen na de transactie? Ook dan staan wij voor u klaar.

Heeft u een goed onderbouwd taxatierapport nodig voor het oversluiten van een hypotheek of voor een andere reden? Of wilt u een deskundig en onafhankelijk financieel advies? Informeer eens naar de mogelijkheden bij Lamberink.

Zuidlaren

Verkoop uw woning in Zuidlaren

Lamberink biedt maatwerk. Zo kunt u rekenen op een uitgekiend promotieplan, het Lamberink Verkoop-Zeker-Plan. Van de waardebepaling tot de eigendomsoverdracht, u bent verzekerd van de deskundige begeleiding van onze verkoopmakelaar uit Zuidlaren. Wij helpen u om het uiterste uit de verkoop van uw huis te halen.

Onze aankoopmakelaar uit Zuidlaren maakt het verschil

De aankoop van een huis is een investering die u niet vaak doet. Wanneer u een droomhuis op het oog heeft, wilt u niet naast het net vissen. Op de huidige woningmarkt is de hulp van een specialist daarom van toegevoegde waarde. Door onze ervaring weten wij hoe we het best kunnen inspelen op de actuele situatie en gaan wij voor de beste deal. Met een aankoopmakelaar van Lamberink Zuidlaren betaalt u niet teveel lucht en koopt u geen kat in de zak.

De voordelen

  • Inventariseert uw wensen
  • U maakt gebruik van ons unieke zoeksysteem
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
  • Waardevol advies
  • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract
Zuidlaren

Ontdek Zuidlaren

Zuidlaren is een sfeervol brinkdorp, gelegen op de Hondsrug, dat veel te bieden heeft voor jong en oud. Het attractiepark ‘Sprookjeshof’ is de plek voor de jonge bewoners, terwijl de gezellige cafés en restaurants voor het vermaak van de volwassenen zorgen. Het dorp is internationaal bekend door de grootste paardenmarkt van Europa, ofwel de Zuidlaardermarkt die elk jaar plaatsvindt op de derde dinsdag van oktober.

Zuidlaren is centraal gelegen tussen Assen en Groningen. Het dorp is door de vele voorzieningen populair onder gezinnen. Het dorp beschikt onder meer over het zwembad Aqualaren en het Zuidlaardermeer. Maar liefst zeven basisscholen zijn verspreid in en om het centrum. Het dorp heeft een rijk verenigingsleven, waaronder diverse sportverenigingen. Ruim driekwart van de huizen bestaat uit koopwoningen. Daarnaast is Zuidlaren natuurlijk vooral bekend van het bekende lied over Berend Botje!

Zuidlaren

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Zuidlaren.

Maandag 08:45 - 17:30
Dinsdag 08:45 - 17:30
Woensdag 08:45 - 17:30
Donderdag 08:45 - 17:30
Vrijdag 08:45 - 17:30

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie