Dé bedrijfsmakelaar voor Noordoost-Nederland

Lamberink Bedrijfsmakelaars

Lamberink Bedrijfsmakelaars

Dé bedrijfsmakelaar voor Noordoost-Nederland

Uw partner in bedrijfshuisvesting

Op het gebied van bedrijfsmakelaardij bedienen wij onze opdrachtgevers in de noordelijke provincies vanuit onze regiokantoren in Groningen, Leeuwarden, Assen en Emmen.

Of het nu gaat om winkels, kantoorpanden, bedrijfsruimtes, zorg-gerelateerd of maatschappelijk vastgoed, we zijn graag uw makelaar!

Lamberink maakt er werk van!

Lamberink. Hét adres voor de verkoop en verhuur van uw vastgoed.

Verkoop & verhuur

Bij Lamberink Bedrijfsmakelaars willen wij graag waarde toevoegen aan uw zakelijk vastgoed. Het doordachte plan van aanpak gaat onder andere in op de prijsbepaling, doelgroep, uitgebreide markting en bevat ook een courtagevoorstel. Wij brengen uw pand onder de aandacht bij ons uitgebreide netwerk maar ook met de nodige on- en offline aandacht.

Meer informatie over verkoop & verhuur

Bedrijven - Over ons

Aankoop & aanhuur

U bent op zoek naar een groter bedrijfspand of juist kleiner. Een nieuwe of extra locatie. Waarschijnlijk heeft u redelijk in beeld wat u precies zoekt. Toch kan het lastig zijn om uw wensen te vertalen naar een duidelijk zoekprofiel. Onze ervaren collega's gaan graag voor u -en met u- aan de slag om dé perfecte (bedrijfs)ruimte voor u te vinden.

Meer informatie over aankoop & aanhuur

Bedrijven - Over ons

Taxaties

Of het nu gaat om een winkelpand op een A locatie, een bedrijfsverzamelgebouw met beleggingspotentie, een industriële bedrijfshal of een woning met praktijk-aan-huis. Bij het bepalen van de waarde van vastgoedobjecten moet u kunnen varen op een deskundige en objectieve taxatie. Dat is precies wat u van een taxateur van Lamberink Bedrijfsmakelaars mag verwachten. En meer dan dat.

Meer informatie over taxaties

Onze Lamberink Bedrijfsmakelaars zijn de ideale partner voor beleggingen

Beleggingen

Bent u als belegger op zoek naar interessante vastgoedobjecten? Onze ervaren specialisten kunnen u hierbij uitstekend helpen. Zij brengen relevante informatie in kaart als het huidige en toekomstige rendement, waardestijgingen en het risicoprofiel. Lamberink Bedrijfsmakelaars begeleidt u door het gehele traject van A tot en met Z.

Meer informatie over beleggingen

Bedrijven - Over ons

Consultancy

Naast onze adviesmogelijkheden als onderdeel van de reguliere makelaarsdiensten, onderscheiden wij consultancy als specifieke dienstverlening. Onze expertise reikt ver, denk hierbij aan bijvoorbeeld projectconsultancy maar ook op het gebied van complexe taxaties, financieringsconstructies, vastgoed beleggingen en fiscaal juridische kwesties.

Meer informatie over consultancy

Neem vrijblijvend contact op met Lamberink Bedrijfsmakelaars

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan.

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl
Telefoonnummer: 0592 338420

Of vul hiernaast uw gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie