Lamberink Makelaars & Adviseurs – sinds 1988

Welkom bij Lamberink Makelaars & Adviseurs

Of u nu een huis wilt verkopen, een aankoopmakelaar zoekt, een nieuw huis wilt laten bouwen, een taxatierapport nodig bent, een bedrijfspand zoekt, behoefte hebt aan onafhankelijk hypotheekadvies of uw verzekeringen voordelig wilt regelen … voel u welkom bij Lamberink!

Historie

De basis van Lamberink Makelaars & Adviseurs ligt in Assen, waar Harry Lamberink op 1 januari 1988 begon met een makelaarskantoor. Inmiddels is Lamberink de nr. 1 makelaar van het Noorden en staan we in de Top 10 van best verkopende fullservice makelaars van Nederland.

Familiebedrijf

Naast oprichter en algemeen directeur Harry Lamberink zijn ook enkele broers in het bedrijf werkzaam en kwam in 2011 de tweede generatie (zoon Evert) het bedrijf versterken. Wij zijn een familiebedrijf dat staat voor bepaalde waarden en dat oog heeft voor de klant achter het pand. De basis van onze dienstverlening is vakmanschap en vertrouwen. We hechten aan lange termijnrelaties met onze klanten en een goede werksfeer binnen onze teams.

Lamberink Makelaars & Adviseurs – sinds 1988

Uw makelaar en financieel adviseur in Noord-Nederland

Met 75 betrokken medewerkers zijn we vanuit 10 vestigingen onze klanten van dienst op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw, hypotheken en verzekeringen. Ons werkgebied omvat geheel Noordoost-Nederland. Van de Waddenzee tot in het Overijsselse Vechtdal

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie