Uw droomhuis gezien bij een andere makelaar?

Huis aankopen

Huis aankopen

Uw droomhuis gezien bij een andere makelaar?

Neem Lamberink mee als uw aankoopmakelaar!

Ineens ziet u hét ideale huis of appartement te koop staan. U spreekt een bezichtiging af en inderdaad, hier ziet u zichzelf wel wonen.

Maar ja… hoe nu verder?

Wat is de bouwkundige staat? Zijn er dingen die ik over het hoofd zie? Ik ben waarschijnlijk niet de enige kijker, wat doe ik als er meer kapers op de kust zijn? De vraagprijs is bekend, maar wat is nou een reële aankoopprijs? En vooral… wat moet ik bieden?

Vragen die u moeilijk aan de makelaar van de verkoper kunt stellen. Hij is immers uw tegenpartij en heeft de taak een zo hoog mogelijke opbrengst voor de verkoper te realiseren. Maar wie behartigt uw belangen als potentiele koper?

Het gaat om een van de grootste financiële investeringen in een mensenleven. Daarom is het verstandig een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Iemand die op professionele wijze uw belangen behartigt en voor u de kastanjes uit het vuur haalt in de onderhandelingen met de makelaar van de tegenpartij.

Huis aankopen

Met Lamberink als aankoopmakelaar bespaart u veel geld en zorgen

Wij kennen de woningmarkt als geen ander en zijn ervaren onderhandelaars. Door onze kennis van de markt halen wij voor u het onderste uit de kan in de onderhandelingen met de verkopende partij en lukt het ons vaak om een lagere aankoopprijs te realiseren dan kopers die op eigen houtje een huis kochten.

Kortom, met een aankoopmakelaar van Lamberink betaalt u niet te veel voor het huis. Ook koopt u geen ‘kat in de zak’ voor wat betreft bouwkundige gebreken, erfdienstbaarheden of (bodem)vervuiling. Zo nodig laten we gespecialiseerd onderzoek uitvoeren, zoals een bouwtechnische keuring, bodemonderzoek of een zwamkeuring.

Copaan, uw slimme online zoeksysteem

Omdat we u zo goed mogelijk willen helpen met het vinden van uw droomwoning, werken wij samen met 'Copaan'. Copaan is een persoonlijk en online zoeksysteem die aangesloten NVM aankoopmakelaars gebruiken om u als zoeker op maat van dienst te kunnen zijn. Het systeem biedt u de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. U creëert heel eenvoudig, online een volledig beeld van uw prioriteiten, wensen en eisen.

Buurtinformatie is geïntegreerd. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen en woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral heel effectief.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Huis aankopen

Zo werkt Copaan, het online zoeksysteem

Met de Copaantest kunt u uitgebreid al uw eisen en wensen voor uw nieuwe woning opgeven, zodat u kunt zien wat de best matchende wijken en woningen zijn in uw zoekgebied! Doe de Copaantest en ervaar hoe Copaan u kan helpen bij het vinden van uw ideale nieuwe woning.

Doe de Copaantest

Huis aankopen

Vind jouw droomhuis met Digidomus

Jouw droomhuis nog niet gevonden? Vergroot je kansen met Digidomus! Het is dé nieuwe online tool voor de woningzoeker zoals jij! Wij gaan je actief helpen zoeken naar je nieuwe droomhuis en ondertussen inventariseren we de interesse in je eigen woning. Zonder deze al pertinent online te plaatsen.

Het klinkt eenvoudig en zo is het ook! Wij plaatsen je zoekprofiel online en gaan op verschillende manieren actief op zoek naar jouw droomhuis.

Meer informatie

De meerwaarde van een aankoopmakelaar

De oververhitte woningmarkt vraag om een doordachte aanpak. De aankoopmakelaar kan u daar de juiste hulp bij bieden. Waarom? Aankoopmakelaar Mini legt het u graag uit.

Schakel een Lamberink Aankoopmakelaar in

Onze aankoopmakelaar bezichtigt mee, adviseert over het beste bod en leest de kleine lettertjes in het koopcontract. We helpen onderhandelen met de verkopende makelaar en adviseren over de taxatie en bouwtechnische keuring.

Laat hiernaast uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie