Lamberink  Hypotheken & Verzekeringen, uw onafhankelijk adviseur

Lamberink Hypotheken & Verzekeringen, uw onafhankelijk adviseur

Verantwoord & onafhankelijk financieel advies

Lamberink Hypotheken & Verzekeringen is een onafhankelijk adviesbureau met ruim 35 jaar ervaring. Wij maken deel uit van Lamberink Makelaars & Adviseurs, maar opereren geheel zelfstandig en voeren een eigen - van de makelaardij gescheiden - administratie.

100% onafhankelijk
Wij hebben met geen enkele bank, verzekeraar of andere financiële instelling contractuele verplichtingen. En adviseren dus volstrekt onafhankelijk. In ons advies staat het belang van onze client altijd voorop.

Dichtbij
Met vestigingen in Assen, Drachten, Emmen, Groningen, Hardenberg, Leeuwarden, Rolde en Zuidlaren zijn we altijd dichtbij.

Lamberink Financieel Adviseurs

Hypotheekadvies

Een hypotheek moet passen bij uw persoonlijke situatie, wensen en doelstellingen. Daarom besteden we bij Lamberink Hypotheken & Verzekeringen veel aandacht aan uw persoonlijke situatie, waardoor we voor u een hypotheek kunnen sluiten die bij u past. Voor nu en in de toekomst.

Verzekeringsadvies

Welke risico’s wilt en kunt u lopen? Dat is het uitgangspunt van ons verzekeringsadvies. Hierin bekijken wij uw persoonlijke situatie. Daarnaast kijken wij samen met u naar de voorwaarden, dekkingsomschrijvingen en -beperkingen en harde uitsluitingen, de zogenoemde kleine lettertjes.
Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloze toekomst.

Maak kennis met Lamberink Hypotheken & Adviseurs

Neem vrijblijvend contact met ons op

We zijn er ons van bewust dat alle belangrijke beslissingen en gebeurtenissen in je leven financiële consequenties (kunnen) hebben die op hun beurt ook weer raken aan alle facetten en aspecten van je leven. Met goed advies maak je de beste keuzes voor nu en later.

Heb je vragen over de mogelijkheden, onze werkwijze of iets anders? Bel voor meer informatie of een afspraak naar de dichtstbijzijnde vestiging of vul het formulier in.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie