De bedrijfsmakelaar van Noord-Nederland -  41547

De bedrijfsmakelaar van Noord-Nederland

Kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte verkopen of verhuren vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de vastgoedmarkt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt door en door en zijn onze bedrijfsmakelaars in staat om u met visie te adviseren en begeleiden. Zij werken aan de hand van een persoonlijke opname van het object graag een plan van aanpak voor u uit.

Benieuwd naar de waarde van uw pand? Vraag hiernaast geheel vrijblijvend een waardebepaling aan.

Ja, ik wil een vrijblijvende waardebepaling

Betreft waardebepaling van:
Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement
Verkoop / verhuur

Waarde toevoegen aan uw zakelijk vastgoed

Het plan van aanpak gaat in op de prijsbepaling, doelgroep, marketing en bevat ook een courtagevoorstel. Besluit u om het object via ons te verkopen of verhuren, dan stemmen wij het plan verder met u af. Wij brengen het object onder de aandacht bij ons uitgebreide netwerk en de bepaalde doelgroep. Dat gebeurt online, maar ook via brochures, posters, projectborden, objectoverzichten, advertenties, bijeenkomsten en kan naar wens worden uitgebreid.

Verkoop / verhuur

Voor het beste resultaat

Uiteraard vertegenwoordigen wij ook uw belangen bij het bezichtigen van de locatie en de uiteindelijke onderhandelingen over de voorwaarden en de koop- of huurcondities. Wij stellen de overeenkomst voor u op of controleren deze en nemen alles met u door. De transactie is voor ons pas afgerond als de sleutels zijn overgedragen. Wij zijn er tot en met de begeleiding van een correcte oplevering.

Neem vrijblijvend contact op met Lamberink Bedrijfsmakelaars

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan.

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl
Telefoonnummer: 0592 338420

Of vul hiernaast uw gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie