Assen

Javastraat 10-18
9401 KZ Assen
Bekijk route
KvK
  • 04056463
Assen

Uw professionele makelaar in Assen

Bent u op zoek naar een makelaar in Assen waarbij vertrouwen en persoonlijk contact met u als klant kernwaarden zijn? Kies dan voor Lamberink, de nummer 1 makelaardij van het Noorden. Onze basis ligt in Assen, waar wij al meer dan dertig jaar voor u klaarstaan. Of u nu op zoek bent naar een aankoop- of verkoopmakelaar, uw woning wilt laten taxeren in Assen of een verzekering of hypotheek in Assen wilt afsluiten. Wij staan met ons betrokken makelaarsteam voor u klaar in Assen.

Alles onder één dak

Bij Lamberink Makelaars Assen vindt u alle diensten onder één dak. Met een enthousiast team bieden wij volledige dienstverlening op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting, hypotheken en verzekeringen.

Assen

Uw verkoopmakelaar in Assen

In de huidige markt lijkt een huis verkopen geen uitdaging. Om de hoogste opbrengst te realiseren is specifieke kennis van de markt echter essentieel. De actieve verkoopmakelaars van Lamberink kennen de regio en behalen samen met u het beste resultaat voor de verkoop van uw huis. Haal méér uit je verkoop met Lamberink.

Uw aankoopmakelaar in Assen

Een nieuw huis kopen in Assen is een grote stap. Daarom staan de aankoopmakelaars van Lamberink voor u klaar om te helpen met uw huizenjacht in Assen en omgeving. Zij kunnen u tijdens het hele proces ondersteunen en waardevol advies geven. Bijvoorbeeld over de vraag wanneer u het beste een bod uit kunt brengen. Een aankoopmakelaar van Lamberink inschakelen levert u minder stress op, en vergroot de kans om uw droomhuis te vinden. Opzoek een naar huurhuis in Assen? Lamberink is een gespecialeerde huurmakelaar.

De voordelen

  • Inventariseert uw wensen
  • U maakt gebruik van ons unieke zoeksysteem
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
  • Waardevol advies
  • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract
Assen

Uw partner in bedrijfshuisvesting

Op het gebied van bedrijfsmakelaardij bieden wij onze opdrachtgevers in de noordelijke provincies vanuit onze regiokantoren in Groningen, Leeuwarden, Drachten, Assen en Emmen.

Of het nu gaat om winkels, een loods huren in Leeuwarden, kantoorpanden in Groningen, bedrijfsruimtes in Emmen, zorg-gerelateerd of maatschappelijk vastgoed in Groningen, we zijn graag uw makelaar!

Lamberink maakt er werk van!

Assen

Ontdek Assen

Bij Assen denkt u waarschijnlijk al snel aan de beroemde TT motorraces. De Drentse hoofdstad is minder bekend als het zomerverblijf van koning Lodewijk Napoleon Bonaparte, die de stad in 1809 de stadsrechten gaf. Dit moment gaat hand in hand met de ontwikkeling van Assen en de bouw van riante villa’s en herenhuizen. Deze indrukwekkende panden hebben de woonplaats de bijnaam ‘Stad der Paleizen’ opgeleverd.

Behalve prachtig wonen is er in de stad ook genoeg te beleven. Zo kunt u heerlijk winkelen in het centrum, lekker lunchen bij een van de vele cafeetjes en de bioscoop of het theater bezoeken. Het recreatiegebied de Baggelhuizerplas en het mooie stadsbos het Asserbos zijn ook zeker een bezoek waard. En ontdek vooral ook het Drents Museum met haar internationale tentoonstellingen.

Dankzij de vele uitvalswegen bent u vanuit Assen snel in de stad Groningen en Friesland. Liever met het openbaar vervoer reizen? Geen probleem! Vanaf het treinstation reist u met gemak naar veel steden in Nederland.

Assen

Lokaal geworteld in Assen

Doordat onze makelaardij al meer dan dertig jaar in Assen gevestigd is, kennen wij de stad en omstreken als geen ander. Wij hebben veel kennis van alle wijken en omliggende dorpen, waardoor wij u nog beter kunnen adviseren met betrekking tot uw woonwensen. De ontwikkelingen van iedere buurt worden nauwkeurig gevolgd door onze makelaars in Assen. Onze kennis en expertise komt koper en verkoper goed van pas.

Assen

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Assen.

Maandag 08:45 - 17:30
Dinsdag 08:45 - 17:30
Woensdag 08:45 - 17:30
Donderdag 08:45 - 17:30
Vrijdag 08:45 - 17:30

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie