Hypotheekadvies -  53903

Hypotheekadvies

Elke persoonlijke situatie is anders. En uw hypotheek moet passen bij uw situatie. Bij het afsluiten, oversluiten, aanpassen of verhogen van uw hypotheek zullen wij altijd rekening houden met uw wensen en doelstellingen. Wij kijken verder dan alleen vandaag, ook de komende jaren moet uw hypotheek bij u passen. Wij geven onafhankelijk en betrouwbaar hypotheekadvies op maat. Ongeacht uw situatie en in elke fase van uw leven.

Niet meer de deur uit voor een hypotheekgesprek? Bij Lamberink hoeft dat ook niet meer! U heeft nu de mogelijkheid om een videogesprek te voeren met uw adviseur. U kunt tijdens dit gesprek meekijken op het scherm van de adviseur. Hierdoor houdt u dezelfde betrouwbare service die u gewent bent van Lamberink, maar dan bij u thuis. Veilig én efficiënt!
Uiteraard bent u ook nog steeds welkom bij ons op kantoor. Geef uw voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement

De eerste afspraak is altijd vrijblijvend

De beste voorwaarden afgestemd op uw situatie

Onafhankelijk en verantwoord advies

Zeker van een verantwoord hypotheekadvies

Bij Lamberink hebben we zowel Erkend Financieel Adviseurs als Erkend Hypothecair Planners. Wij beschikken over een ruime keuze uit hypotheekverstrekkers. Tevens zijn wij onafhankelijk. Hierdoor is uw persoonlijke situatie het uitgangspunt voor onze onafhankelijke adviezen.

Daarnaast voldoen we aan alle eisen en bezitten alle keurmerken die er landelijk zijn voor bureaus voor financieel advies. Bij ons bent u verzekerd van een verantwoord hypotheekadvies.

Ook voor uw duurzame ASN Hypotheek

Maakt u duurzame keuzes en gaat u bewust om met de wereld om ons heen? Dan hebben wij bij Lamberink op het gebied van hypotheken zeker mogelijkheden. ASN is de grootste duurzame bank van Nederland en werkt samen met een select aantal aanbieders. Wij zijn er trots op dat wij sinds maart 2021 ook behoren tot één van die aanbieders en we de gezamenlijke waarden kunnen uitdragen.

Wanneer u een woning koopt, kunt u hem meteen verduurzamen. Dat levert meer wooncomfort en lagere energielasten op. En het is winst voor het klimaat.

Bij ons kunt u onder voorwaarden tussen € 2.500 en € 30.000 lenen tegen een lage rente voor het treffen van energiebesparende maatregelen. Dit leningdeel noemen we ASN Duurzaam Wonen. Bovendien kunt u rentekorting krijgen op de ASN Hypotheek wanneer u ASN Duurzaam Wonen afsluit.​

Bij ons kunt u onder voorwaarden tussen € 2.500 en € 30.000 lenen tegen een lage rente voor het treffen van energiebesparende maatregelen. Dit leningdeel noemen we ASN Duurzaam Wonen. Bovendien kunt u rentekorting krijgen op de ASN Hypotheek wanneer u ASN Duurzaam Wonen afsluit.​

Wilt u een hypotheek bij een duurzame bank afsluiten? Of uw nieuwe woning verduurzamen?
Neem dan contact met ons op en plan een vrijblijvende afspraak. Dan kijken we samen naar de beste financiele oplossing voor uw situatie. Wellicht past de ASN Hypotheek goed bij u!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie