Coevorden

Krimweg 6
7741 KH Coevorden
Bekijk route
KvK
  • 69729735
Lamberink, uw makelaar in Coevorden

Uw ervaren makelaar in Coevorden

Heeft u een makelaar in Coevorden nodig? Dan bent u bij Lamberink op de juiste plaats. Persoonlijk contact, betrokkenheid en kennis van de lokale markt zijn belangrijke kenmerken van onze dienstverlening. Bij onze makelaardij in Coevorden vindt u alle diensten op hetzelfde adres.

Actueel aanbod in Coevorden en omstreken

Totale dienstverlening

Bij Lamberink Makelaars Coevorden kiest u voor het gemak van alle diensten onder één dak. Van begeleiding bij uw bedrijfshuisvesting / kantoorruimte in Coevorden tot het aankopen of verkopen van uw woning, voor verzekeringen en onafhankelijk hypotheekadvies in Coevorden, maar ook voor taxaties en nieuwbouw kunt u terecht bij ons betrokken en deskundige team. Heeft u een vraag over één van onze diensten of wilt u advies? Laat het ons weten!

Coevorden

Ons bord in uw tuin?

Staat u op het punt om uw huis te verkopen? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling. Onze verkoopmakelaars uit Coevorden beschikken over de expertise om van de verkoop van uw woning een succes te maken. Wij hebben een groot netwerk van potentiële kopers, die al in beeld zijn voordat het huis op Funda staat. Lamberink streeft altijd naar het beste resultaat.

Uw aankoopmakelaar in Coevorden

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Voor een huis kopen in Coevorden kunt u de hulp inschakelen van de aankoopmakelaars van Lamberink. Wij begeleiden u gedurende het gehele aankooptraject. Vanaf het moment van zoeken tot het kopen van uw droomhuis kunt u op ons rekenen. Bij onze vestiging in Coevorden kunt u terecht met al uw vragen. Vraagt u zich bijvoorbeeld af waar u in de huidige markt een geschikte woning kunt vinden? U kunt dan gebruikmaken van ons unieke online zoeksysteem. Wilt u liever een huis huren in Coevorden? Bekijk het overzicht van onze huurwoningen.

De voordelen

  • Wij inventariseren uw wensen
  • U maakt gebruik van ons unieke zoeksysteem
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Wij onderhandelen met de verkopende makelaar en gaan voor de beste deal
  • Waardevol advies
  • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract
Coevorden, een stad vol verhalen met Lamberink

Coevorden, een stad vol verhalen

De rijke geschiedenis van Coevorden kunt u herbeleven in de diverse musea en attractieve gebouwen die zich in de stad bevinden.

De stad stond lange tijd bekend als een van de belangrijkste vestingsteden van het land. Daarnaast is Coevorden de oudste stad van de provincie Drenthe. In 1407 kreeg Coevorden stadsrechten. De naam stamt uit de Middeleeuwen en is afgeleid van de doorwaadbare plek waar boeren hun koeien over de rivier dreven. Kenmerkend is de stervormige stadsgracht, die vandaag de dag nog goed te zien is.

Coevorden, ook bekend van de Pieterpadroute, kent een gezellige en historische binnenstad en goede basisvoorzieningen, zoals supermarkten, basisscholen, voortgezet onderwijs, gezondheidsvoorzieningen en een treinstation. Hierdoor zijn alle grote plaatsen in Nederland met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De stad is gelegen aan de N34, met op circa 5 autominuten de aansluiting op de snelweg A37 richting Zwolle en Duitsland.

Coevorden

Makelaar in de oudste stad van Drenthe: Coevorden

De vestiging van Lamberink makelaars in Coevorden vindt u in het voormalige stationsgebouw van de Dedemsvaartse Stoomtram Maatschappij, ook wel bekend als het monumentale DSM gebouw. Ons kantoor ligt op loopafstand van de binnenstad en het trein- en busstation. Onze makelaars kennen iedere buurt en wijk en de omliggende dorpen. Vanuit onze makelaardij in Coevorden helpen we u graag op weg.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie