Bouwen op Lamberink, een gefundeerde keuze.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Bouwen op Lamberink, een gefundeerde keuze.

Wonen - Nieuwbouw

Specialisten met passie voor nieuwbouw!

Het kopen van een nieuwbouwwoning is een leuke maar ook een spannende aangelegenheid. Meestal staat er immers nog geen voorbeeldwoning ter inspiratie en moet u het in de regel doen met een brochure of verkooptekening. Daarnaast kunt u vragen hebben inzake energiezuinig en duurzaam bouwen, een technisch bestek, de ins en outs van een nieuwbouwfinanciering of hoe zit het met vergunningstrajecten en met bouw- en opleveringstermijnen. Verspreid over Noord-Nederland biedt Lamberink nieuwbouwprojecten aan. Vaak zijn we in het beginstadium al betrokken bij nieuwe bouwplannen: zo kunnen wij u ook informeren over projecten die nog in voorbereiding zijn.

Wonen - Nieuwbouw

Bouw uw eigen droomhuis met de Woonwensfabriek

Uw persoonlijke zelfbouwspecialist gaat samen met onze ontwerppartner WoonSubliem voor u aan de slag om uw wensen passend binnen uw budget en de regels van de betreffende gemeente in een ontwerp op maat te vertalen. Wij ontzorgen u hierin volledig.

Als zelfbouwer krijgt u namelijk te maken met regelgeving, bouwvoorschriften, beeldkwaliteit, gemeentelijke instanties, nutsbedrijven enzovoort. Dat vraagt veel kennis, tijd en geduld. De Woonwensfabriek regelt alles voor u. Ze maken heldere afspraken met vaste prijzen zodat u van te voren weet waar u aan begint. Ondertussen kunt u bij de co-makers van de Woonwensfabriek rustig de inrichting van uw nieuwe thuis en van de tuin laten samenstellen.

U vindt hiervoor alle adviseurs en leveranciers onder één dak. Van sanitair en tegelwerk, keukens, stoffering en inrichting tot tuinaanleg en tuinhuizen.

Uw persoonlijke adviseur van de Woonwensfabriek zorgt dat alle partijen hun afspraken nakomen.

Goed om te weten: De Woonwensfabriek werkt met vaste bouwpartners, Dit zijn gerenommeerde aannemers van het éérste uur en leveren ambachtelijk werk met oog voor detail. Alle woningen worden met Woningborg-garantie gebouwd en worden opgeleverd met een bouwkundige van Vereniging Eigen Huis. Hiermee heeft u bij voorbaat de garantie dat je daadwerkelijk krijgt geleverd waarvoor u heeft getekend. Dat is wat u noemt zorgeloos bouwen.

Lamberink, van sales tot kopersbegeleiding en showroomtrajecten.

Lamberink is al 30 jaar een belangrijke sparringpartner voor particulieren, gemeenten en ontwikkelaars in Noord-Nederland. Wij bieden u professionals met kennis van zaken in elk facet van het proces, van initiatie, sales tot en met oplevering van uw project.

Lamberink is een ervaren NVM Nieuwbouwspecialist in vraagzijdeonderzoek, marktbewerking, marketing, sales en aftersales. Wij brengen niet alleen vraag en aanbod bij elkaar, desgewenst creëren wij vraag én aanbod voor u!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie