Rolde

Grolloërstraat 14
9451 KB Rolde
Bekijk route
KvK
  • 04056463
Rolde

Uw makelaar in Rolde en omgeving

Bij Lamberink Makelaars Rolde staat persoonlijk contact op nummer 1. Wij hebben veel vestigingen in het noorden van Nederland, zodat we altijd in de buurt zijn. Wij zijn uw makelaar in Rolde en omgeving en zijn onder andere actief in Gieten, Bruinen, Borger, Gasselte, Eext en Grolloo. Kortom, de hele gemeente Aa en Hunze en zelfs daarbuiten.

Ook in Rolde heeft Lamberink op elk terrein specialisme in huis. Twee ervaren makelaars staan voor u klaar op ons kantoor in Rolde. Daarnaast beschikken we over professionals op het gebied van onder meer hypotheken, verzekeringen, pensioenen, bedrijfsvastgoed, nieuwbouw, verhuur en taxaties die graag voor u klaarstaan bij onze makelaardij in Rolde.

Specialisme op elk terrein

Bij Lamberink Rolde kunt u gebruikmaken van veel verschillende diensten onder één dak. Maak kennis met onze specialisten op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting, hypotheken en verzekeringen. Onder het genot van een lekkere kop koffie gaan onze makelaars en adviseurs in Rolde graag met u in gesprek.

Rolde

Uw woning in de spotlight

U wilt uw woning verkopen? Bij Lamberink gaan we voor het beste resultaat en zorgen we ervoor dat we goed voorbereid aan de verkoop van uw woning beginnen. Onze makelaar geeft u een uitgebreid advies en stelt samen met u een Verkoop-zeker-plan op. Onze verkoopstyliste helpt u om de nadruk op de sterke punten van uw huis te leggen, zodat deze goed naar voren komen bij de presentatie van uw woning. Voor de fotopresentatie van uw huis schakelen wij een professionele partij in.

Bent u klaar om te verkopen? Dan staat uw huis snel op Funda, zodat we direct de aandacht trekken van potentiële kopers. Wilt u meer bereiken met de verkoop van uw huis? Schakel dan de hulp in van onze verkoopmakelaar uit Rolde.

Uw aankoopmakelaar in Rolde

Het aankopen van een nieuwe woning is een speciale en vaak spannende aangelegenheid. De aankoopmakelaars van Lamberink in Rolde kunnen u helpen bij het zoek- en aankooptraject van uw nieuwe woning. Dankzij onze deskundige begeleiding zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Het inschakelen van een aankoopmakelaar van Lamberink biedt grote voordelen.

De voordelen

  • Inventariseert uw wensen
  • U maakt gebruik van ons unieke zoeksysteem
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
  • Waardevol advies
  • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract
Rolde

Esdorp Rolde

Wij zijn actief in de gemeente Aa en Hunze. De gemeente bestaat uit twee delen. Deze delen hebben elk een verschillende achtergrond en worden gescheiden door de Hondsrug. Het westelijke deel behoort tot één van de oudste bewoonde streken van Nederland. Dit deel wordt gekenmerkt door een esdorpenlandschap. Het oostelijke deel van de gemeente kent een kortere bewoningsgeschiedenis.

Onze vestiging staat in het esdorp Rolde, een gezellig dorp met een rijke historie. Tot 1688 bekleedde Rolde een belangrijke bestuurlijke rol als de hoofdplaats van het Landschap Drenthe. Vanuit de omgeving is de 14e-eeuwse kerktoren van de Jacobuskerk duidelijk zichtbaar. Vlak naast de gotische kerk liggen twee hunebedden.

Rolde heeft een gezellig centrum met uitstekende voorzieningen zoals winkels, eet- en drinkgelegenheden, een basisschool en diverse sportmogelijkheden. In het dorp worden regelmatig activiteiten georganiseerd om de sociale ontmoeting in het dorp te bevorderen. Rolde is ook een etappeplaats van het Pieterpad en is via de N33 goed met de auto bereikbaar.

De natuurrijke omgeving met essen, uitgestrekte heidevelden en prachtige bloemenvelden maken Rolde tot een aantrekkelijke woonplaats.

Met een goede ligging aan de N33 zijn Groningen, Assen en Emmen met de auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Rolde

Kom bij ons langs

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Rolde, waardoor we goed op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in het dorp. Zo kunnen we u goed bijstaan om van uw woonwensen werkelijkheid te maken. Wij komen met plezier bij u langs op locatie en verwelkomen u graag bij onze makelaardij in Rolde.

Rolde

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Rolde.

Maandag 08:45 - 17:30
Dinsdag 08:45 - 17:30
Woensdag 08:45 - 17:30
Donderdag 08:45 - 17:30
Vrijdag 08:45 - 17:30

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie