De taxateur voor uw bedrijfspand -  41547

De taxateur voor uw bedrijfspand

Of het nu gaat om een winkelpand op een A locatie, een bedrijfsverzamelgebouw met beleggingspotentie, een industriële bedrijfshal of een woning met praktijk-aan-huis. Bij het bepalen van de waarde van vastgoedobjecten moet u kunnen varen op een deskundige en objectieve taxatie. Dat is precies wat u van een taxateur van Lamberink Bedrijfsmakelaars mag verwachten. En meer dan dat.

Onze taxatierapporten worden erkend door alle Nederlandse geldverstrekkers, zijn voorzien van de daarbij behorende rekenmodellen en voldoen aan de International Valuation Standards (IVS). Hoe complex uw opdracht ook is, bij ons ontvangt u altijd een deskundige taxatie. Vraag eenvoudig een offerte aan via het formulier op deze pagina of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder

Ja, ik wil een taxatie aanvragen

Taxatie-aanvraag voor:
Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement
Bedrijven-Taxaties-formulier

De meerwaarde van Lamberink Bedrijfsmakelaars

Onze gecertificeerde taxateurs verrichten niet alleen reguliere taxaties voor de bepaling van een reële opbrengst bij verhuur of verkoop van vastgoedobjecten. Wij taxeren ook in het kader van de WOZ, onteigeningen, faillissementen, balanswaarderingen, fusiebesprekingen, verzekeringen en andere doeleinden. Elke taxatie vereist – naast algemene vakkennis (ook bouwtechnisch) – gerichte deskundigheid en adequate informatie over het object, over de markt en de omgevingskenmerken.

Deskundigheid

Het uitvoeren van welke taxatie dan ook – eenvoudig of gecompliceerd – is meer dan het afvinken van een rijtje aandachtspunten. Het gaat om de juist toepassing van kennis, de interpretatie van gegevens en de verwoording daarvan in een deugdelijke rapportage.

Alleen zo krijgt u een betrouwbare onderbouwing voor belangrijke beslissingen, bij het plannen van een volgende stap, en niet alleen als het gaat om bedrijfshuisvesting.

Neem vrijblijvend contact op met Lamberink Bedrijfsmakelaars

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan.

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl
Telefoonnummer: 0592 338420

Of vul hiernaast uw gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie