Groningen

Westerkade 1
9718 AN Groningen
Bekijk route
KvK
  • 04056463
Lamberink, uw makelaar in Groningen en omstreken.

Uw makelaar in Groningen

Lamberink makelaars Groningen is een laagdrempelig kantoor waar de klant centraal staat. Onze specialisten, zelf ook wonend in Groningen, staan hier voor u klaar om u goed te informeren over het wonen en werken in de stad. Met onze expertise én rekening houdend met uw wensen, zorgen we voor een optimaal resultaat!

Ons kantoor vindt u in het centrum. Loop gerust eens binnen of bel voor de mogelijkheden naar onze makelaardij in Groningen.

Wat wij aanbieden

Lamberink Groningen is meer dan alleen een makelaardij voor woningen. Zo bieden we uitstekende diensten aan op het gebied van hypotheken en verzekeringen, taxaties, bedrijfshuisvesting, nieuwbouw en natuurlijk wonen. Plan een afspraak met één van onze specialisten en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Groningen

Verkoop uw woning in Groningen

Ons team gaat tot het uiterste om het beste uit de verkoop van uw woning te halen. Onze verkoopmakelaars maken onder andere gebruik van het uitgekiende Lamberink Verkoop-Zeker-Plan. Dankzij ons grote zoekersbestand zijn potentiële kopers al vroeg in beeld. Schakel onze verkoopmakelaars uit Groningen in om ook uw woning optimaal in de markt te zetten. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor taxatie in Groningen.

Huis kopen in en rond Groningen

Bent u toe aan een nieuwe woning? Of bent u een starter en zoekt u naar uw eerste koopwoning in Groningen? Dan is het inschakelen van een aankoopmakelaar van Lamberink een goed idee. Onze specialisten voorzien u van waardevol advies tijdens uw huizenjacht. Daarnaast kunt u rekenen op assistentie tijdens het gehele proces. Dankzij de expertise van Lamberink komt u niet voor verrassingen te staan. Toch liever huren? Wij onderzoeken graag met u de mogelijkheden voor huurwoningen in Groningen.

De voordelen

  • Inventariseert uw wensen
  • U maakt gebruik van ons unieke zoeksysteem
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
  • Waardevol advies
  • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract
Groningen

Uw partner in bedrijfshuisvesting

Op het gebied van bedrijfsmakelaardij bieden wij onze opdrachtgevers in de noordelijke provincies vanuit onze regiokantoren in Groningen, Leeuwarden, Drachten, Assen en Emmen.

Of het nu gaat om winkels, een loods huren in Leeuwarden, kantoorpanden in Groningen, bedrijfsruimtes in Emmen, zorg-gerelateerd of maatschappelijk vastgoed in Groningen, we zijn graag uw makelaar!

Lamberink maakt er werk van!

Metropool van het Noorden is de stad Groningen, de vestigingsplaats van Lamberink.

Metropool van het Noorden

Groningen is een levendige stad die barst van de creativiteit. Dit is meteen te zien aan het Forum en het Groninger museum. Maar ook in de zijstraatjes is de creativiteit van de inwoners te zien. Van bijzondere cafeetjes, tot prachtige Street art.

De stad is door de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool een echte studentenstad. Dit zorgt voor een unieke combinatie van historische en moderne gebouwen. Zo vindt u in Groningen het historische Academiegebouw uit 1909. Maar ook de Energie Academy, een gebouw dat volledig energieneutraal is. Natuurlijk kennen we Groningen ook van de Martinitoren, d’Olle Grieze voor de stadjers, die te beklimmen is en zorgt voor een prachtig uitzicht over de stad.

In Groningen kunt u heerlijk winkelen. De grote ketens vindt u onder meer in de Herestraat en op de Vismarkt. In de kleine zijstraatjes zijn veel boetiekjes en andere kleine winkeltjes te vinden. Als u in Groningen uit eten gaat, kunt u een wereldreis maken, elke keuken is hier wel te vinden. Houdt u meer van rust, dan heeft de provincie ook uitgestrekte weilanden en prachtige kleine dorpen.

De stad beschikt over een van de mooiste treinstations van Nederland. Dankzij het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk naar alle grote plaatsen in Nederland reizen. Ook is Groningen met de auto goed bereikbaar, via zowel de A7 als de A28 rijdt u gemakkelijk de stad binnen.

Groningen

Bezoek ons in Groningen

Wij zijn gevestigd in de buurt Westerhaven, op loopafstand van een ruime parkeergarage en het stadscentrum. Ons team verwelkomt u graag voor een vrijblijvend gesprek en kop koffie. Bij Lamberink vinden we het belangrijk dat u een goed en persoonlijk advies krijgt. Daarom kunt u vertrouwen op onze adviseurs en makelaars in Groningen. Stap gerust eens binnen!

Groningen

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Groningen.

Maandag 08:45 - 17:30
Dinsdag 08:45 - 17:30
Woensdag 08:45 - 17:30
Donderdag 08:45 - 17:30
Vrijdag 08:45 - 17:30

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie