Voor ál uw verzekeringszaken kunt u terecht bij Lamberink Hypotheken & Adviseurs - 41269

Voor ál uw verzekeringszaken kunt u terecht bij Lamberink Hypotheken & Adviseurs

De risico’s die u zelf kunt dragen, hoeft u niet te verzekeren. Dat is het uitgangspunt. Daar komt bij dat soms een premie heel hoog is en de uitkering bij schade heel laag. Door die twee zaken tegen elkaar af te wegen kunt u soms veel geld besparen. Precies daarom doet u de verzekeringscheck bij Lamberink. Zo kunt u beter kiezen welke risico’s u wilt afdekken en welk bedrag dat u daarvoor aan premies kwijt bent.

Plan een kosteloze verzekeringscheck

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement

Particuliere verzekeringen

Onafhankelijk

Wij werken samen met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en onderzoeken per situatie welke aanbieder voor u de beste aanbieding heeft. Niet alleen kijken wij naar de scherpste premie, maar we vergelijken ook de polisvoorwaarden. Wij zijn onafhankelijk ook van Lamberink Makelaars en niet gebonden aan een bepaalde verzekeraar.

De juiste verzekeringen in drie stappen

Stap 1: De verzekeringscheck

In een eerste gesprek beginnen we met het bekijken van uw levenssituatie: in welke fase zit u? Wat verdient u, heeft u gespaard, wat is belangrijk? Wat wilt u verzekeren? Dat is de basis voor onze verzekeringscheck. U kunt uw vragen stellen en wij vertellen meer over alle mogelijke verzekeringen, de voorwaarden en de premies bij verschillende verzekeraars.

Stap 2: Verzekeringsvoorstel

Als u besluit met Lamberink dit traject in te gaan krijgt u, op basis van de informatie uit het gesprek een handig (en verstandig) verzekeringsvoorstel. Daarin ziet u de verschillen tussen de aanbieders, wat het kiezen eenvoudiger maakt. Heeft u vragen, dan kunt u ons altijd bellen.

Stap 3: Verzekeringen afsluiten

Staat uw keuze eenmaal vast, dan sluiten we de verzekeringen af en checken we voor u alle polissen en voorwaarden. De polissen krijgt u natuurlijk ook zelf toegestuurd, want u blijft de baas. Als er aanvullende voorwaarden zijn of als de verzekeraar extra wil controleren, begeleiden we u hierbij.

Periodiek onderhoudsgesprek

Heeft u het merendeel van uw verzekeringen bij Lamberink lopen? Dan nodigen wij u periodiek uit voor een gratis onderhoudsgesprek. Wij lopen het bestaande pakket met u door en adviseren of er polissen aangepast moeten worden aan gewijzigde omstandigheden. Ook kijken we of bepaalde verzekeringen wellicht goedkoper kunnen en of u kunt besparen op de maandelijkse uitgaven. Natuurlijk bent u ook tussendoor altijd welkom!

Een greep uit de verzekeringen

 • Opstalverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Autoverzekering
 • Reisverzekering
 • Overlijdensrisicoverzekering
 • Rechtsbijstandsverzekering

Altijd de beste voorwaarden tegen de laagste premie

Wij zijn continu bezig om te zorgen dat we het beste aanbod kunnen garanderen. Voor u betekent dit dat we graag een verzekeringscheck uitvoeren voor al uw verzekeringen. Bij een verzekeringscheck kijken we kosteloos of uw verzekeringen nog passen bij de huidige situatie en of u nog kunt besparen op de premie. Zo weet u zeker dat u weer optimaal verzekerd bent tegen de laagste premie.

We geven hierbij zelfs de garantie dat indien we niets voor u kunnen besparen, u van ons € 50,- ontvangt!

De spelregels hiervoor zijn als volgt:

 • We houden rekening met de totaalpremie van het pakket van minimaal 4 schadeverzekeringen
 • We doen dit op basis van een gelijkwaardige dekking
 • We houden geen rekening met eventuele collectiviteitskortingen op de huidige verzekeringen

We gaan graag voor u aan de slag!

Plan een kosteloze verzekeringscheck!

Op basis van uw wensen en situatie kijken we samen naar:

 • uw huidige situatie
 • lopende verzekeringspolissen en bijbehorende voorwaarden
 • mogelijke andere verzekeringen met betere voorwaarden
Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie