Startershypotheek -  41269

Startershypotheek

Als starter een woning kopen kan veel vragen oproepen. Lamberink voorziet u graag van een goed hypotheekadvies, waarbij er ook wordt gekeken naar uw wensen, doelstellingen en toekomstige levensfasen. We geven helder en duidelijk advies.

Niet meer de deur uit voor een hypotheekgesprek? Bij Lamberink hoeft dat ook niet meer! U heeft nu de mogelijkheid om een videogesprek te voeren met uw adviseur. U kunt tijdens dit gesprek meekijken op het scherm van de adviseur. Hierdoor houdt u dezelfde betrouwbare service die u gewent bent van Lamberink, maar dan bij u thuis. Veilig én efficiënt!
Uiteraard bent u ook nog steeds welkom bij ons op kantoor. Geef uw voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement

Hypotheekadvies voor starters

Wilt u weten hoeveel hypotheek u kunt krijgen? Plan daarvoor nu ene afspraak met een van ons erkend financieel adviseurs of erkend hypothecair planner. Dit kan zowel online als bij ons op kantoor. Op basis van uw wensen en situatie kijken we samen naar de verschillende mogelijkheden.

Zodra uw bod op een woning ie geaccepteerd is de keuze aan u of u ook het afsluiten van de hypotheek door ons wilt laten uitvoeren.

Veel voorkomende vragen bij starters

  • Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
  • Welke hypotheekvorm past bij mijn situatie?
  • Welke hypotheekrente kies ik?
  • Wat worden mijn maandlasten bij een hypotheek?
  • Wat zijn mogelijke vervolgstappen?

In 3 stappen een startershypotheek afsluiten

Hypotheek Startershypotheek

Vrijblijvend kennismaken

Omdat elke situatie anders is, maken wij graag eerst kennis met u. Wij horen graag van u wat u belangrijk vindt. Dit kan zowel bij ons op kantoor als via videobellen. In dit eerste gesprek kijken we naar welk bedrag u kunt lenen en welke hypotheekvorm bij u past, vrijblijvend en kosteloos. Zo weet u meteen in welke prijsklasse u kunt gaan zoeken.

Hypotheek Startershypotheek

Hypotheekadvies

U heeft een woning gekocht, gefeliciteerd! Nu kunnen we aan de slag met uw hypotheekadvies. We gaan voor uw op zoek naar de beste passende hypotheekvorm, geldverstrekker en rentetarieven. Hierdoor past uw nieuwe hypotheek ook bij uw persoonlijke situatie. Na dit advies zullen wij het renteaanbod (hypotheekofferte) voor u aanvragen bij de geldverstrekker. Ook zullen wij u helpen met het verzamelen van alle documenten die nodig zijn bij uw hypotheekaanvraag.

Hypotheek Startershypotheek

Hypotheek afsluiten

Wij hebben uw rente aanbod ontvangen. Ook hebben we alle overige benodigde documenten van u ontvangen. Graag spreken we nu met u af om alles door te nemen en te ondertekenen. Nu kunnen we alles voor u insturen naar de geldverstrekker. Na een positieve beoordeling door de geldverstrekker is uw hypotheek geregeld. Veel plezier met uw eerste woning!

Onafhankelijke hypotheekadviseurs

In Friesland, Drenthe en Overijssel beschikken wij over eigen onafhankelijke hypotheekadviseurs die werken onder de naam Lamberink Financieel Adviseurs. In Groningen werken we samen met De Hypotheekshop. Net als Lamberink Financieel Adviseurs is ook De Hypotheekshop onafhankelijk en bemiddelen zij ook voor alle belangrijke geldverstrekkers.

Uw eerste woning gevonden? Gefeliciteerd!

Regel op tijd je nieuwe verzekeringen.

Verzekeringen bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie