Dé bedrijfsmakelaar voor Noordoost-Nederland

Lamberink Bedrijfsmakelaars

Lamberink Bedrijfsmakelaars

Dé bedrijfsmakelaar voor Noordoost-Nederland

Vastgoedconsultancy

Naast onze adviesmogelijkheden als onderdeel van de reguliere makelaarsdiensten, onderscheiden wij consultancy als specifieke dienstverlening. Consultancy is aan de orde, als opdrachtgevers ons inschakelen voor trajecten waarbij specialistische ervaring en expertise vereist zijn.

Projectconsultancy

Lamberink Bedrijfsmakelaars houdt zich vooral bezig met consultancy in het kader van projectontwikkeling. Het initiëren of verlenen van assistentie in de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten op het gebied van woningen, kantoor- en bedrijfsruimten. Hiertoe verrichten we marktonderzoek in opdracht van ontwikkelaars, gemeenten of andere partijen. Daarnaast stellen wij eigen marktvisies op wanneer een locatie eenmaal in beeld is. Met de backoffice faciliteiten van een grote makelaarsorganisatie als de NVM, weten wij ons altijd verzekerd van up-to-date informatie over de ontwikkelingen en trends in de vastgoedwereld.

Andere takken

Naast deze specifieke tak ‘projectconsultancy’ kennen we tevens diverse andere consultancymogelijkheden. Onder meer op het gebied van complexe taxaties, financieringsconstructies, vastgoed beleggingen en fiscaal juridische kwesties.

Lamberink huisvestingsscan

Voor het exact in kaart brengen van uw huisvestingswensen maken wij gebruik van de door ons ontwikkelde scan. Met behulp van deze tool maken wij dit complexe vraagstuk inzichtelijk en gaan wij gericht op zoek naar de geschikte huisvesting voor uw organisatie.

Neem vrijblijvend contact op met Lamberink Bedrijfsmakelaars

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan.

E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl
Telefoonnummer: 0592 338420

Of vul hiernaast uw gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie