Drachten

Markt 2
9203 AA Drachten
Bekijk route
Uw lokale makelaar in Drachten centrum

Uw lokale makelaar in Drachten

Lamberink makelaars Drachten houdt zich bezig met de vele verschillende facetten van vastgoed. Of het nu gaat om de verkoop van je huis, het kopen van een huis of het regelen van een passende hypotheek of verzekering. Lamberink is er voor je op het moment dat je één van de belangrijkste beslissingen in je leven maakt. Ook voor verhuur en bedrijfsvastgoed bent u op het juiste adres. Onze aanpak werkt! Maak kennis met het team van Lamberink Makelaars Drachten.

Veel diensten, één kantoor

De medewerkers van Lamberink Makelaars Drachten vertellen u in een vrijblijvend gesprek en onder het genot van een kop koffie of thee welke diensten wij aanbieden. U ervaart dan meteen het gemak van alles onder één dak. In deze drukke tijden kan dit u veel tijd besparen. Heeft u bijvoorbeeld interesse in de aankoop van een nieuwe woning? Dan kunt u dankzij de korte lijnen met Lamberink Financieel Adviseurs meteen inzicht krijgen in uw financiële mogelijkheden. Maak snel een afspraak, onze experts informeren u graag.

Zet uw huis bij Lamberink Makelaars Drachten in de verkoop

Uw huis te koop bij Lamberink

De nodige kennis en skills zijn vereist om tot het best haalbare resultaat te komen bij de verkoop van uw huis in de huidige woningmarkt. Deze deskundigheid vindt u bij de Lamberink verkoopmakelaars van Drachten. Om uw huis goed in de verkoop te zetten is vakmanschap en een uitgebreid netwerk essentieel. Ons grote zoekersbestand brengt uw woning al snel in beeld bij potentiële kopers. Krijg meer voor elkaar met onze verkoopmakelaar.

Uw aankoopmakelaar in Drachten

De huizenprijzen zijn hoog en de woningen zijn schaars. Dit maakt het lastig om in de huidige markt een woning te vinden. Wanneer u dan toch dat ene pareltje op het oog heeft, wilt u niet naast het net vissen. Vergroot de kans om uw droomhuis te kopen, met onze aankoopmakelaar in Drachten. Ons ervaren team ondersteunt u tijdens de bezichtiging door u advies te geven over de staat van de woning. Klaar om te kopen? Wij onderhandelen voor u met de verkopende makelaar. Maak gebruik van de bekwaamheid van een aankoopmakelaar van Lamberink.

De voordelen

  • Inventariseert uw wensen
  • U maakt gebruik van ons unieke zoeksysteem
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Onderhandelen met de verkopende makelaar voor de beste prijs
  • Waardevol advies
  • Geen verrassingen, dankzij inzicht in de kleine letters van het koopcontract
Drachten

Uw partner in bedrijfshuisvesting

Op het gebied van bedrijfsmakelaardij bieden wij onze opdrachtgevers in de noordelijke provincies vanuit onze regiokantoren in Groningen, Leeuwarden, Drachten, Assen en Emmen.

Of het nu gaat om winkels, een loods huren in Leeuwarden, kantoorpanden in Groningen, bedrijfsruimtes in Emmen, zorg-gerelateerd of maatschappelijk vastgoed in Groningen, we zijn graag uw makelaar!

Lamberink maakt er werk van!

Drachten

Het dorp Drachten

Drachten is één van de grotere plaatsen in de provincie Friesland. Toch heeft het dorp nooit stadsrechten gekregen. Qua grootte, werkgelegenheid en openbare voorzieningen zou men Drachten toch zeker wel als een stad kunnen beschouwen.

Het dorp beschikt over zowel cultuur, horeca als volop winkelmogelijkheden. In het centrum bevindt zich schouwburg De Lawei. Hier kunt u genieten van prachtige voorstellingen, maar ook heerlijk lunchen en dineren in het naastgelegen restaurant. Drachten beschikt daarnaast over een bioscoop en ook de horeca is goed vertegenwoordigd. Aan De Kaden zijn vele verschillende restaurants, bars en cafés te bezoeken. De Kaden is tevens het begin van het winkelgebied van het dorp.

Drachten is de plek waar het voortgezet onderwijs voor de regio Zuidoost-Friesland samenkomt. Het dorp beschikt over meerdere scholen voor middelbaar beroeps -, voortgezet - en speciaal onderwijs. Ook voor sportliefhebbers biedt het dorp de nodige voorzieningen met meerdere verenigingen.

Dankzij de goede ligging aan de A7 en de N31 zijn Heerenveen, Groningen en Leeuwarden uitstekend bereikbaar.

Onze makelaars zijn door en door bekend in Drachten

Onze makelaars zijn bekend in Drachten

Onze makelaardij ligt dichtbij de hoofdstraat van Drachten. Er is veel parkeergelegenheid in de buurt, waardoor u gemakkelijk een bezoek kunt brengen aan ons kantoor. Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek of wilt u gebruikmaken van één van onze diensten? Maak dan kennis met ons betrokken team dat u graag meer vertelt over de mogelijkheden, de lokale woningmarkt en de voorzieningen van de Friese woonplaats. Als makelaar in Drachten verwelkomen wij u graag.

Drachten

Openingstijden

U bent op werkdagen van harte welkom op onze vestiging in Drachten.

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie