Wonen in Kloosterakker fase 2, Assen
9408 RC, Assen

Wonen in Kloosterakker fase 2, 9408 RC, Assen

Omschrijving

***Wonen in Kloosterakker fase 2*** Binnenkort zal de verkoop van start gaan van nieuwbouwproject 'Wonen in Kloosterakker fase 2'. Binnen deze fase worden rijwoningen, diverse twee-onder-één kapwoningen en vrije kavels voor vrijstaand wonen aangeboden door Ter...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 31
Locatie
Plaats Assen
Land NL
Website

Uitgebreide omschrijving

***Wonen in Kloosterakker fase 2***

Binnenkort zal de verkoop van start gaan van nieuwbouwproject 'Wonen in Kloosterakker fase 2'. Binnen deze fase worden rijwoningen, diverse twee-onder-één kapwoningen en vrije kavels voor vrijstaand wonen aangeboden door Ter Steege Bouw Vastgoed.

Inmiddels begint Kloosterakker, de nieuwste woonbuurt van Kloosterveen, vorm te krijgen. Er wordt volop gebouwd en de eerste bewoners wonen er inmiddels! Door de groene opzet wordt Kloosterakker een prachtige en fijne plek om te wonen. De wijk Kloosterveen biedt vele voorzieningen zoals winkels, zorg en scholen, heerlijk toch? Daarnaast ben je binnen 10 minuten fietsen in het gezellige centrum van Assen en zijn uitvalswegen richting o.a. Groningen en Zwolle goed bereikbaar.

Binnen deze volgende fase worden de volgende woningen en kavels aangeboden:

-20 twee-onder-één kapwoningen
-9 rijwoningen
-2 kavels bestemd voor vrijstaand wonen

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van het project 'Wonen in Kloosterakker fase 2'? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief op de projectpagina (nieuwwonendrenthe.nl) of neem contact op met de verkopend makelaars.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie